У п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході у селі Копачівка Рожищенського району невідомий автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні. Про це повідомляє поліція Волині.

Читайте також: Водій втік з місця пригоди: поблизу Луцька трапилась аварія

Співробітники поліції встановили, що до летальної автопригоди причетний автомобіль "Peugeot Expert". Власник транспортного засобу житель Ковельського району, котрий, ймовірно, перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП. Правоохоронці встановлюють його місце перебування. Транспортний засіб поліцейські наступного дня виявили в одному із сіл Луцького району. Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик.

Як стало відомо виданню "Під прицілом" з власних джерел, за кермом автомобіля перебував житель села Дубове Ковельського району Роман Х.

Зазначають, що чоловік може втекти за кордон. Працівники прикордонних служб попереджені про можливий перетин кордону даною особою. 

Читайте також: Розшукали автомобіль, на якому на смерть збили дівчину неподалік Луцька

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх обставини летальної дорожньо-транспортної пригоди та притягнення винуватця до відповідальності. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook