У Волинській області померли три особи, у яких виявили коронавірусну інфекцію. Це мешканка Луцького району, мешканець Ковеля та мешканець села Череваха Маневицького району.

Читайте також: Стало відомо, чи припинять в Луцьку роботу громадського транспорту та дитячих садочків

Як розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, усі померлі мали хронічні захворювання, пише ІА "Волинські новини".

Померла 67-річна мешканка Луцького району. Вона захворіла 3 червня, а звернулася за допомогою 7 червня. Була госпіталізована в обласну інфекційну лікарню з діагнозом пневмонія. Мала супутні захворювання, зокрема хронічну хворобу серця.

Помер 30-річний мешканець Ковеля. Симптоми (кашель, підвищення температури, загальна слабкість) з’явилися в нього 20 травня, лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований у Ковельському МТМО, де й помер. Мав супутні захворювання, зокрема діабет і хворобу нирок.

Читайте також: На Волині зафіксували рекордну кількість хворих на коронавірус за добу, − РНБО

Третій померлий – 65-річний мешканець села Череваха Маневицького району, який скаржився на загальну слабкість, кашель, підвищену температуру. Лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований із двобічною пневмонією в обласну клінічну лікарню в Боголюбах, де й помер 9 червня. Мав ішемічну хворобу серця та кардіосклероз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook