Голова комітету збірних України УАФ Мирон Маркевич розповів, що після відходу Андрія Шевченка новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров.

Читайте також: Шевченко покинув збірну України з футболу

«Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів. Він на мою підтримку завжди може розраховувати», – сказав Маркевич у коментарі meta-ratings.com.ua.

Також 70-річний фахівець повідомив, що йде зі своєї посади в УАФ, оскільки хоче знову працювати тренером.

«Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині Чемпіонату Європи, де фінішувала у вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів досягали і збірні інших вікових груп. Також важливо, що в рядах збірних прогресували молоді футболісти, в яких зацікавлені навіть імениті зарубіжні клуби. Я вдячний всім, хто всі ці роки підтримував мене.

Читайте також: Будинок-монстр у Києві та елітний особняк у Лондоні: як живе Андрій Шевченко після Євро 2020 (фото, відео)

Однак після закінчення Чемпіонату Європи мене все частіше переслідувала думка, що я ще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера час закінчувати», – заявив Маркевич.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook