Усім членам комітету ВР з екологічної політики та природокористування, а також тим, хто безпосередньо контактував з нардепом Сергієм Шаховим, рекомендована самоізоляція на 14 днів. 

Читайте також: Польський лікар наклав на себе руки через зараження коронавірусом, – ЗМІ

Про це заявила заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук та заступник голови партії "Голос" Ярослав Юрчишин, пише Українська правда.

"Вже встановлено, що Шахов не відвідував засідання погоджувальної ради ВР у понеділок і пленарне засідання Верховної Ради у вівторок (16 та 17 березня – ред.). З вихідних перебуває на самоізоляції вдома.

Після повернення з-за кордону Шахов був присутній на засіданні комітету з питань екологічної політики. Усім членам комітету, а також тим, хто безпосередньо контактував з Шаховим рекомендована самоізоляція на 14 днів. Зараз список контактів уточнюється", – заявила Євгенія Кравчук.

Про контакти з Шаховим після його повернення з-за кордону на своїх сторінках у Facebook повідомили також нардепи від "Голосу" Ярослав Юрчишин та Леся Василенко.

Читайте також: На Прикарпатті померла жінка з підозрою на коронавірус

"Я був в ефірах з паном Сергієм Шаховим 12 та 13 березня. Після того, як Сергій безвідповідально з'їздив закордон та ще більш безвідповідально ходив на ефіри. ...Після отримання інформації про його діагноз я одразу ж перейшов у режим добровільної самоізоляції, буду у ній до 23 березня. Готовий до будь-яких інших дій, які гарантуватимуть безпеку оточуючим. Симптомів немає, почуваюся добре", – зазначив Ярослав Юрчишин.

Додамо, що сьогодні стало відомо про те, що народний депутат Сергій Шахов заразився коронавірусом. Ймовірно, як повідомляє "Обозреватель", посадовець захворів після відпочинку у Куршевелі (Франція), хоча спочатку чоловік заперечував усі звинувачення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook