Прощання з колишнім міським головою Петром Афанасьєвим відбудеться, в суботу 18 травня. Об 11.00 годині у Будинку панахиди відбудеться відспівування та прощання з покійним.

Читайте також: На Волині від страшної інфекції померла молода мама

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

На 83-му році життя перестало битися серце Петра Івановича Афанасьєва, який з 1984-го по 1987-й роки працював на посаді голови Луцького міськвиконкому.

Петро Іванович Афанасьєв народився у 1936 році в селі Перше Засейм’я Мантуровського району Курської області.

Трудову діяльність розпочав у 1955 році у колгоспі "Ленінський шлях" Тимського району Курської області. Потім служив у рядах Радянської Армії, навчався у Львівському політехнічному інституті. Після його закінчення працював інженером з експлуатації Луцької автобази Львівського автотресту "Головльвівбуд", потім − інструктором промислового відділу Луцького міськкому партії, директором міжобласної контори зрідженого газу експериментального заводу комунального устаткування. В 1973 році був обраний заступником голови Луцької міської Ради народних депутатів. З 1975 року він очолював Луцький картонно−руберойдовий завод.

З жовтня 1984 року по січень 1987 року − голова Луцького міськвиконкому. Нагороджений орденом "Знак Пошани" та медаллю "За доблесну працю".

Читайте також: У гральному закладі Луцька помер чоловік

Петра Івановича лучани пам'ятатимуть як порядну, відповідальну людину, керівника, вимогливого до себе і підлеглих, патріота Волинського краю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook