У Луцьку пенесення незанно встановлених кіосків, парканів, гаражів, які псують естетичний вигляд міста будуть продовжувати у 2021 році.

Читайте також: Стало відомо, що планують зробити на місці Старого ринку у Луцьку (фото)

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Члени виконкому розглянули проєкт Програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади на 2021 рік.

В. о. директора департаменту муніципальної варти Роман Кулик розповів, що бюджет програми становить 1,7 мільйона гривень.

Він акцентував, що програма у 2021 році передбачає демонтаж незаконно розміщених об’єктів на території громади.

Читайте також: Луцькі базарники програли ще один суд

Як наголосив, програма актуальна, адже до департаменту постійно надходять звернення від громадян, підприємств щодо перевірки законності та демонтажу тимчасових споруд та конструкцій на території міста (гаражів, сараїв, металевих кіосків, обмежувачів руху та ін.).

Програма також включатиме продовженням роботи щодо перенесення ринку "Центральний" та очищення території перед замком Любарта для її подальшого впорядкування.

Члени виконкому звернули увагу, що таку роботу теж варто проводити й у прилеглих селах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook