Обвинуваченого у тероризмі та ще чотирьох статтях кримінального кодексу, Максима Кривоша, з рідних та друзів, відвідує лише рідний брат. Про це Суспільному розповів начальник Луцького слідчого ізолятора Сергій Киреєв.

Читайте також: Стали відомі деталі психіатричної експертизи луцького терориста

В СІЗО Кривош перебуває з липня 2020 року.

«Декілька разів на офіційні побачення приходив його рідний брат, приносив продуктові набори», – каже начальник слідчого ізолятора. З його слів, працівники СІЗО щоденно контролюють поведінку Кривоша, як і інших засуджених.

«Наразі порушень режиму він не допускає. Умови тримання у камері відповідають усім нормам законодавства», – додав Сергій Киреєв.

Читайте також: Вибачився та роздав долари: як луцький терорист Кривош виходив з автобуса та здавався правоохоронцям (відео)

«За теперішніх темпів розгляду справи, до кінця року Максиму Кривошу можуть оголосити вирок», – розповів Суспільному суддя-спікер Луцького міськрайонного суду Андрій Подзіров.

«Наразі стадія дослідження доказів, допитують потерпілих, із 23-х допитали майже всіх. Відповідно до порядку, свідків ще не допитано. Вину він не визнає повністю. Щодо покарання – сторона обвинувачення буде її оголошувати на стадії дебатів», – каже суддя-спікер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook