В інтернет-мережі з’явилися знімки з "гарячої" вечірки за участю екс-голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої, на якій були стриптизерки і не тільки.

Читайте також: "Лєра, Лєра акторка ти наша недороблена": поліція Лондона розкрила подробиці ДТП з Гонтаревою

Кадри опублікував журналіст Олександр Дубінський на своїй сторінці у Facebook.

"Життя Гонтаревих в Лондоні дійсно загрожує небезпека. Передозування. Фото з дня народження Антона Гонтарєва", – йдеться в повідомленні.

На опублікованих фото видно, що Гонтарєва за час перебування в Лондоні помітно постаріла. На самому гулянні був порошок, схожий на наркотики, а також стриптизерки.

Звернемо увагу, що користувачі мережі сприйняли вечірку бурею емоцій, про що говорять коментарі під постом.

Читайте також: Українцям показали апартаменти ексглави НБУ Гонтарєвої у Лондоні: як живе та, що "втікає" від прокуратури (відео)

"Зла не вистачає", "Не на стільки вже вона і кульгавий кінь!? Актриса, це – так!", "Немає слів. Страх і жах", "Від сувенірних прихід не той…., і мучкою не надихаєшся", "тварини", "Це не доріжка, а заміське шосе", – пишуть вони.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ексглаві НБУ Валерії Гонтарєвій спалили будинок. В інтернеті з’явилося відео з палаючим заміським будинком екс-глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої. Відео з місця події опублікував журналіст Петро Шевченко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook