Депутатку, котра разом з чоловіком напала та поранила чоловіка при огляді будинку, відпустили під домашній арешт, пише ІА Волинські новини.

Читайте також:Зв'язали, били та погрожували пістолетом: троє волинян напали на сім'ю (фото)

Нагадаємо, у селі Тарасове Луцького району подружжя вчинило розбійний напад на 55-річного чоловіка. Для пограбування вони вигадали сценарій, зігравши покупців нерухомості. 

Зловмисники спочатку використали сльозогінний газ, а згодом завдали потерпілому удар ножем у ногу і втекли в невідомомму напрямку. Чоловіка із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні. 

За кілька днів до нападу постраждалий розмістив оголошення про продаж будинку у зв’язку з розлученням та розподілом майна. До нього під приводом купівлі нерухомості завітав невідомий чоловік і, оглянувши будинок, домовився, що наступного разу прийде ще раз, але разом з дружиною. 

З місця вчинення злочину чоловік з дружиною втекли, прихопивши цінності. 

Читайте також: На Волині на виробництві вбили чоловіка

Зловмисниками виявилися 42-річний, раніше судимий мешканець Рівненщини, та його 55-річна дружина. Як з'ясувалося, жінка є депутаткою однієї з райрад Рівненської області.

Сьогодні суддя Луцького міськрайонного суду Марчук відпустив жінку під домашній арешт. Долю чоловіка наразі ще вирішують.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook