Акції протесту під Верховною радою переросли в сутички, в результаті яких постраждали журналісти і правоохоронці.

Читайте також: Крок до історичного рішення: комітет Ради пропустив законопроект про скасування депутатської недоторканності

Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна.

Під будівлею Верховної ради України сталися сутички між поліцією і протестуючими. Зранку під будівлею парламенту проходить кілька акцій. Зокрема, люди протестують проти відкриття ринку землі. В акції беруть участь близько тисячі осіб.

Частина активістів встановила намет на проїжджій частині по вулиці Михайла Грушевського. Поліцейські спробували їм завадити, що й призвело до сутичок. Крім того, учасники націоналістичних організацій також запалювали фаєри.

В результаті сутичок під Радою постраждали правоохоронці та журналісти

В результаті сутичок під Радою постраждали журналісти "Громадського" Вікторія Рощина і Олексій Нікулін. Крім того, в поліції повідомили про двох постраждалих правоохоронців. Також за даними поліції, в територіальне управління поліції доставили одного з активістів.

Під Радою сталися сутички

Вранці 17 грудня біля стін парламенту почалося кілька акцій, зокрема, проти відкриття ринку землі. Активісти встановили намет на проїжджій частині вул. Грушевського. Поліцейські спробували перешкодити активістам, що і призвело до сутичок.

Читайте також: "Євробляхарі" знову вийшли на акцію протесту (фото)

Правоохоронці знесли намет активістів

Біля стін Верховної ради активісти розмістили намет, правоохоронці відтісняють протестувальників. Поліція забрала два намети, є постраждалі і затримані. На місце події прибула карета "швидкої допомоги".

Фото − Цензор.НЕТ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook