Сьогодні в Україні очікується гарна погода без опадів, температура повітря на півдні підніметься до 10 градусів тепла. А справжнє тепло прийде в середині наступного тижня. Синоптики очікують до +17°С.

Читайте також: Українцям до теплої весни залишилось пережити останній циклон

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"Саме 23 березня, у п’ятницю, у Всесвітній день метеоролога, денна температура повітря в Україні вже показуватиме досить комфортні -3...+4°С, а на півдні України – навіть +5...+10°С. Суттєві опади також відсуне потужна зона високого атмосферного тиску, антициклон. Повсюди буде сухо, лише в південній частині пройдуть мокрий сніг та дощ", –  написала синоптик.  

За її повідомленням, у вихідні дні в Україні буде сухо, опадів майже не буде. Вночі температура залишиться низькою, а саме: -4...-9°С, місцями до -12°С. Удень температура може досягати 0...+6°С.  

26-27 березня температура повітря очікується +1...+8°С, на півдні до +12°С. Проте буде вологе повітря, а також дощі. Можливе погіршення видимості та посилення вітру. За такої синоптичної ситуації люди із серцево-судинними недугами можуть почувати себе некомфортно. Також водіям на дорогах слід бути уважнішими, попереджає Наталка Діденко.  

28-29 березня потепління до денних +7...+14°С, на півдні України очікується +10...+17°С. Дощі найбільш імовірні в середу-четвер у західних та північних областях.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter