Погода в Україні у середу, 27 травня, буде несприятливою практично у всіх областях країни. Температура повітря підніметься на кілька градусів, і в деяких регіонах перевищить +20 градусів, однак у всіх областях пройдуть сильні грози та зливи. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читайте також: У Карпатах намело снігу майже на пів метра

Погода на сході країни буде дощова, можливі сильні грози. Нічна температура повітря коливатиметься від +8 до +10 градусів, вдень прогріється до +17 +20 градусів, у Луганській, Донецькій та Харківській областях – до +21 +22 градусів.

У південних областях синоптики прогнозують сильні грози, місцями можливі зливи. Вночі від +9 до +11 градусів, вдень температура повітря буде коливатися від +18 до +22 градусів. У Криму пройде гроза, вночі +8 +10 градусів, вдень від +20 до +22 градусів.

На півночі країни також буде мокро і дощитиме, можливі сильні грози. Вночі від +7 до +9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15 +17 градусів.

У західних областях збережеться несприятлива погода, пройдуть сильні грози. Нічна температура коливатиметься від +7 до +10 градусів, вдень трохи потеплішає до +17 +19 градусів.

Читайте також: Україну чекають затяжні зливи

В центральній частині країни пройдуть грози, місцями можливі зливи. Вночі +8 +10 градусів, вдень очікується від +16 до +18 градусів.

У Києві 27 травня пройде сильна гроза, можливий дощ. Вночі очікується від +9 до +11 градусів, удень повітря прогріється до +15 +17 градусів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook