Заступник міністра охорони здоров'я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко констатує, що в західній Україні найкритичніша ситуація з можливістю посилення обмежень. Про це він повідомив під час пресконференції, передає Depo.Львів.

Читайте також: У Луцьку помер інфікований коронавірусом чоловік

"Найбільш критична ситуація щодо можливості введення більш жорстких обмежень у нас у західних регіонах. Зокрема, в Закарпатській, Львівській, Волинській областях, де є значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби", – сказав Ляшко.

Також заступник міністра повідомив, що до 31 липня по всій країні точно не буде скасовано масковий режим, необхідність дотримання дистанції та обмеження за кількістю людей, які можуть одночасно перебувати в приміщеннях.

Станом на 23 червня 14 областей не відповідають оновленим критеріям для пом'якшення карантину, які почали діяти з 22 червня. Кабінет Міністрів продовжив адаптивний карантин до 31 липня.

Читайте також: Двоє померлих волинян з коронавірусом мали супутні захворювання

Нагадаємо, що 42 нових випадки захворювання на COVID-19 зареєстровано на Волині за останню добу: Камінь-Каширський район – 9, Ківерцівський район – 8, м.Луцьк – 6, Луцький район – 1, Ковельський район – 5, Горохівський район – 5, Маневицький район – 4, Володимир-Волинський  район – 1, Любомльський район – 1, Любешівський район – 1, Рожищенський район – 1. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook