Вчора, 26 жовтня, засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС розглянули новий план зонування населених пунктів Волинської області. Згідно з новим поділом в області не лишилося територій із зеленим та жовтим рівнем епідеміологічної небезпеки. Про це, сьогодні, 27 жовтня, повідомив під час брифінгу у Волинській ОДА перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Мовенко.

Читайте також: На Волині – новий відповідальний по боротьбі з коронавірусом

За його словами, уся територія Волині знаходиться в червоній та помаранчевій зонах. До червоної зони належать Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Ківерцівський район, де показник інфікування коронавірусом перевищують допустимі норми.

Зокрема, вчора захворюваність у Нововолинську становила на 100 тисяч населення – 505, у Володимир-Волинську – 485 та у Ківерцівському районі – 433.

Крім того, на іншій території області ситуація з коронавірусом теж невтішна. Адже  два райони: Володимир-Волинський (303 на 100 тисяч населення), Іваничівський (301) та місто Ковель (328) наближаються до червоного рівня епіднебезпеки.

"Не виключено, що кількість територій з червоним рівнем епіднебезпеки під час наступного карантинного розподілу може зрости", – зазначили на брифінгу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook