У Луцьку відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу малюнку "Таємниці Луцька", який був присвячений до 935-річниці нашого міста. Організатором конкурсу стало управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради, яке очолює Ліна Галан.

Читайте також: "Найкраще місто найкращої країни" у Луцьку відбувся дитячий фестиваль (фоторепортаж)

Урочиста церемонія вручення подяк та подарунків юним лучанам відбулася вчора, 13 вересня, під час дитячого розважального фестивалю-святя на мікрорайоні "Я – лучанин, Я – лучанка", який проходив у Парку Героїв Майдану та Небесної Сотні. Конкурс проводився серед діток Луцька віком від 6 до 14 років.

"Нам було дуже цікаво дізнатися, які таємниці має наше місто, і при обговоренні малюнків члени журі дійшли до висновку, що це – замок Любарта. Дітки активно долучилися до загальноміського конкурсу "Таємниці Луцька" і переможцями стали усі учасники", – зазначила Ліна Галан.

Отже, на сцені грамоти за участь у конкурсі отримали юні художники: Злата Мірчук з малюнком під назвою "Луцький замок", Андрій Радь – "Чотирилапі мешканці замку", Артем Бондарук – "Чарівна парасолька", Емілія Гребенюк – "Луцький замок", Лук'ян Михальчук – "Мозаїка древнього міста", Олексій Кошелюк представив на конкурс аж чотири свої роботи: "Рідне місто", "Вежа Луцького замку", "Дитячі радощі" та "Мрії збуваються", Антоніна Глинюк – "Весна біля замку", Арсен Михальчук – "Яскравий Луцьк", Дар'я Башкатова – "Перлина Луцька" та Данило Михальчук – "Велич старого міста".

Читайте також: "Тут є щось особливе": у Луцьку виступав геніальний Василь Зінкевич (фото, відео)

Очільниця управління закликала лучан долучатися до заходів, які проводить управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради та активно брати у них участь.

Нагадаємо, що вчора в обласному центрі Волині відбувся дитячий розважальний фестиваль-свято на мікрорайоні "Я – лучанин, Я – лучанка", присвячений 935-ій річниці нашого славетного міста Луцьк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook