У мережі вибухнув скандал навколо сепаратистської реклами луцького таксі "Онлайн таксі Навігатор-Луцьк", яке використовує фото скандально відомого російського актора Михайла Пореченкова.

Читайте також: Між волинянами та працівниками поліції виник конфлікт через нетверезого пасажира, який мало не перейшов у бійку

Відповідний пост опублікував на своїй сторінці у Facebook Анатолій Форанюк.

"Онлайн таксі Навігатор-Луцьк – "сепарське" таксі у Луцьку! У той час, коли в країні йде війна, вони використовують у своїх рекламних постах фото з російською скотиною, котра активно підтримує ДНР!" – зазначає дописувач.

Пост прокоментував  і волинський режисер, волонтер та журналіст Сергій Шараєвський.

"А це нічого, що Пореченков відвідував сєпарів і стріляв по українських позиціях? А ви його фотку використовуєте для реклами таксі. У нас тут, типу, війна. Не знали?" – обурюється Сергій.

Читайте також: Еротичний танець українських прикордонниць викликав скандал у мережах (відео)

Нагадаємо, у жовтні 2014 року актор Пореченков відвідав Донецьк, аби підтримати терористів. В інтернеті з'явився відеозапис, на якому Пореченков під час перебування у Донецьку разом з бойовиками відкрив вогонь з великокаліберної автоматичної зброї по позиціях українських військових в Донецькому аеропорту. СБУ та МВС України порушили кримінальні провадження щодо російського актора за причетність до терористичної діяльності, пише Інформаційне агенство "Волинські новини".

"То жесть. Це або мізків нуль,або просто насрать на все,що відбувається", – коментують обурені читачі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter