Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Читайте також: Оля Полякова зізналася, що чоловік її бив (відео)

Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати фірму, у якої замовляє собі і дочці сумки і клатчі.

"Ми з Арішою вже кілька років замовляємо сумочки, клатчі, рюкзачки саме в цій компанії. Так. Вони не дорогі. Але я не прихильник дорогих сумок і їх кількості. У мене немає такої манії, як у багатьох. Я не женуся за дорожнечею речей і не міряюсь ні з ким їх вартістю та кількістю. Не все в житті вимірюється грошима. Я люблю красиві речі. І вчинки людей красиві", − написала Анастасія у підписі до фото.

Читайте також: Україномовна пісня увійшла до світового рейтингу

І все б нічого, але дуже багато питань викликає поза, в якій Волочкова з'явилася на фотографії. Так, Анастасія позує у вбранні, в якому вже рекламувала свій улюблений готель, лежачи на дивані. Цього разу скандальна балерина стоїть на одному коліні біля маленького низького столика з розкладеними на ньому сумками, які вона рекламує. А ось другу довжелезну ногу Волочкова дивно вигнула в сторону. Фанати припустили, що десь під столом повинен бути гінеколог, інакше навіщо Настя так раскорячилась.

"Суперечите сама собі, Настя. Ось ви одна з небагатьох, хто тільки і робить, що хизується своїми грошима", "Дивно, що не в шпагаті", "Звична поза, в ростопирку", "Ноги разом – день прожитий даремно", "Що знову за кизяки на ногах?", "Все добре, поміняйте тільки цей коров'ячий каблук", − пишуть в коментарях до фото Волочкової.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter