Співачка ALYOSHA, яка приголомшила фанатів неочікуваною зміною зачіски, представила свіже відео на пісню "Планети". 

Читайте також: У Луцькому замку виступить Alyosha

Цікаво, що на написання пісні виконавицю надихнула зворушлива історія кохання приятельки. За словами співачки, та розповідь породила у її душі дуже різні емоції: від натхнення, щастя і радості до розпачу, розчарування і болю. Глибоке емоційне занурення в цю історію і дало поштовх для створення треку.

"Назва пісні – метафоричний образ двох несхожих світів, чоловічого і жіночого. Я порівняла ці дві протилежності з планетами, які обертаються на різних орбітах, їх тягне один до одного, але орбіти ніде не перетинаються. Це кохання, якому не судилося бути таким, яким ми звикли його сприймати, а кохання на відстані! Ось так, все життя кохаєш людину, з якою не можеш бути разом", – прокоментувала ALYOSHA. 

Над візуалізацією синглу працювала команда на чолі з режисеркою Інною Грабар. Аби передати ідею поринання у думки співачки, знімальна група впродовж доби будувала конструкцію з екранів, яка ставила на меті відтворити 3D простір. 

Загалом знімальний процес зайняв 17 годин. За цей час артистка змінила п’ять образів, які стали алегорією думок, ідей та вражень, у які ми "вдягаємось" впродовж дня.

Читайте також: Монатік презентував першу пісню українською мовою

"Я би назвала цю роботу – "Куди приводять наші мрії", бо саме про це ми розповідаємо в кліпі. Головний акцент – на артистці. Мені подобається розкривати багатогранність ALYOSHA та з кожною роботою бачити її все глибшою. Але, нехай глядач відчує щось своє, для нього ми залишаємо три крапки", – прокоментувала режисерка кліпу Інна Грабар. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook