На Волинь прилетів президент України Володимир Зеленський у супроводі керівника Офісу президента Андрія Єрмака та його заступника Кирила Тимошенка.

Читайте також: Під час чергового візиту на Волинь Зеленському принесли гарбуза (фото, відео)

Після відвідин школи села Вербка президент разом з супроводом заїхав на обід в один із закладів у Ковелі – ресторан MiraMar. Територія біля закладу оточена охороною, поруч припарковані автомобілі кортежу. На парковку ресторану нікого не пропускають, кажуть що заклад – на спецобслуговуванні, пише ІА Волинські новини.

Як повідомили журналістам місцеві жителі, Зеленський, Єрмак та Тимошенко приїхали сюди не просто обідати, а зустрітись з місцевим керівництвом президентської партії "Слуга народу" та кандидатами в мери міст.

Читайте також: На Волинь прибув президент Володимир Зеленський

Варто зазначити, що в Офісі Президента візит вирішили зробити закритим і ледь не таємним, а Волинська ОДА не повідомляла про візит Володимира Зеленського. На запитання журналістів у пресслужбі виконавчого органу ще до ранку 22 жовтня запевняли, що нічого про візит президента в область не знали та працюють у звичному режимі. Вже після прибуття гаранта запевнили, що рішення не запрошувати журналістів та не повідомляти про візит у ЗМІ – за Офісом Президента. Мовляв, причина – карантин і "помаранчева зона".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook