Родичі опізнали вже чотирьох із п’яти жертв катастрофи автобуса у Польщі. Водночас найближчі родичі п’ятої жертви невдовзі мають прибути до Перемишля. Про це 8 березня пише "Укрінформ" з посиланням на слова генерального консула України в Любліні Василя Павлюка.

Читайте також: У Мережі з'явилось відео смертельної ДТП з патрульним авто на трасі

За словами дипломата, у лікарнях Підкарпатського воєводства наразі перебувають 25 українців.

"На даний момент в лікарнях залишаються 25 осіб, поки що нікого не виписують. Стан здоров’я постраждалих уточнюється", – повідомив Павлюк.

За його словами, якщо прокуратура надасть усі підтверджуючі документи про смерть громадян України, то транспортування тіл в Україну може розпочатися вже завтра.

Нагадаємо, аварія сталасяблизько другої години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство) у Польщі. Водій автобуса Познань-Херсон чомусь не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє – водії. В аварії загинуло п'ять осіб. 

Відомо, що два водії автобусу вижили, одного затримали, інший – у важкому стані. Причину аварії поліція наразі не коментує.

Читайте також: Це було пекло: очевидці страшної ДТП у Польщі розповіли свою версію інциденту

Вцілілі у автотрощі розповіли, що автобус підчас маршруту декілька разів робив дивні різкі маневри ліворуч-праворуч. Пасажири підозрюють, що він скоріш за все був несправний. Можливо саме через це й відбулася трагедія. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook