У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що загиблі у Словаччині двоє українських альпіністів були знайдені без документів.

Читайте також: Молодий українець раптово помер на заробітках у Польщі

Про це у повідомив заступник директора департаменту – начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич, – пише УНІАН.

"За інформацією представників гірсько-рятувальної служби Словаччини, 28 листопада 2019 року рятувальною групою було знайдено тіла двох осіб без ознак життя. Представники поліції проводять заходи з ідентифікацією загиблих, позаяк вони були знайдені без документів", – сказав Кирилич.

Також він відзначив, що український консул підтримує контакт з місцевою поліцією.

Читайте також: Повертався додому: труп українського заробітчанина знайшли в Італії

Раніше, 29 листопада, у Федерації альпінізму і скелелазіння Києва заявили про загибель у Словаччині двох українських альпіністів – інструктора альпінізму Володимира Михалка й Ірини Скрильової.

"Під час зборів ФАіС м. Києва у словацьких Татрах сталася велика трагедія. На спуску з маршруту внаслідок нещасного випадку загинули інструктор альпінізму Володимир Михалко та Ірина Скрильова", – йдеться у повідомленні. Факт загибелі українців підтвердили словацькі рятувальники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook