Тіло колишнього заступника митниці "Ягодин" Артура Полякова, який зник 3 квітня, знайшли у лісосмузі Миколаївскої області.

Читайте також: Колишній заступник начальника митниці "Ягодин" зник безвісти

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Миколаївській області.

Під час розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що перед зникненням чоловік поїхав на зустріч до колишнього компаньйона, який нібито повинен був повернути борг у розмірі 50 тисяч євро.

Встановили, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє осіб, та почали проводити ряд слідчих дій і санкціоновані обшуки за місцем мешкання можливих підозрюваних, й не помилилися. В одному із гаражних приміщень, право на користування яким належить зловмиснику, оперативники вилучили автомобіль потерпілого з його особистими речами.

39-річного раніше судимого місцевого мешканця та його 32-річного спільника поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Під час відтворення обстановки та обставин події один із зловмисник розповів, як усе відбувалось, та показав, де вони зі спільником сховали тіло. На вказаному спільниками місці експерти провели ексгумацію.

За узгодженням із прокуратурою обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України) та підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter