Українська співачка Тіна Кароль привела в захват своїх фоловерів.

Читайте також: Секс-бомба Даша Астаф'єва в нашийнику ледь прикрила груди (фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала нове витончене фото в Instagram, на якому вона показала свою красу. Фото розбурхало фанатів і набрало багато лайків і коментарів.

На знімку співачка позує в чорній вечірній сукні з оголеними плечима і зібраним волоссям. До речі, в волосся Тіни вплетений бант, який називають головним трендом 2019 року. Багато зірок на "Золотому глобусі" 2019 прикрасили свій наряд цим аксесуаром.

Побачивши новий знімок Тіни Кароль, користувачі мережі поспішили його прокоментувати. Так, більшість коментаторів залишили безліч захоплених коментарів під публікацією співачки.

"Нереально красива, "Тінка, ти неймовірно красива у цій сукні", "Ти прекрасна. Справжня Королева. Вбиваєш нас своєю красою", "Так подобається цей бантик, не можу", "Як красиво бант лягає на ключицю" "Тінка, піднімати настрій з ранку своїми фотографіями, ти вмієш", "Там, де ти, там не згасне яскраве світло".

 

Читайте також: Не такий, як завжди: Олег Винник кардинально змінив імідж (фото)

На цей раз Тіна Кароль показала елегантний і стриманий образ. І все ж не обійшлося без пікантної родзинки. Українська виконавиця змогла дуже вигідно підкреслити свої розкішні форми. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок в витонченому образі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook