Популярна українська виконавиця Тіна Кароль влаштувала фотосесію в осінньому лісі. Незважаючи на прохолодну погоду, співачка вирішила позувати в напівпрозорому легкому платті від українського бренду BEVZA. Знімком з фотосесії Кароль поділилася з підписниками, які прийшли в захват від чарівного образу виконавиці. "З ніжністю метелика я обійму тебе!", – підписала кадр артистка.

Читайте також: "Думали, що яйця": Тіна Кароль у короткій сукні здивувала шанувальників (фото)

Варто відзначити, що Тіна Кароль давно заслужила звання любительки модних і дорогих речей. Кожен вихід співачки на публіку обговорюється ЗМІ, які відразу ж оцінюють гардероб артистки. До речі, бавовняне рожеве плаття з асиметричним подолом і драпіруванням від бренду BEVZA, яке підібрала для зйомок співачка, варто більше 400 доларів.

Читайте також: Рокова жінка: Тіна Кароль вразила шанувальників карколомним образом (фото)

Кароль часто демонструє в соцмережах наряди іменитих модельєрів, в тому числі і українських дизайнерів. Куртка від модного Будинку Burberry, в якій недавно з'явилася співачка, коштує близько 600 євро. А плаття, розшите кристалами Swarovski від Ельвіри Гасанова, оцінили майже в 2 тис. Євро.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter