Кажуть, справжній хіт – запорука успіху на "Євробаченні". До гранд-фіналу 63-го щорічного пісенного конкурсу в Португалії, який офіційно відкрився 6 травня, ще кілька днів, однак серед 43 конкурсних пісень явно вимальовуються фаворити.

Читайте також: Melovin представив відео на пісню, з якою виступить на "Євробаченні-2018"

5 найбільш популярних кліпів серед пісень-учасниць "Євробачення-2018", які зібрали мільйони переглядів всього за місяць входять до списку справжніх хітів, пише Обозреватель.

Нетта Барзілай (Netta) – "Toy" (Ізраїль)


З моменту публікації кліп на пісню Барзілай "Toy" зібрав майже 19 млн переглядів.

Амайя і Альфред (Amaia y Alfred) – "Tu Canción" (Іспанія)

Дуету з Чехії букмекери пророкують 13 місце, проте пісня настільки чарівною пари "Tu Canción" ще до старту першого півфіналу встигла зібрати понад 5 млн переглядів на YouTube-каналі "Євробачення-2018".

Міколас Йозеф (Mikolas Josef) – "Lie To Me" (Чехія)

Названий журналістами "красунчик" Міколас Йозеф став зіркою відеохостингу і одним з найбільш очікуваних артистів "Євробачення" в Португалії. Кліп на його конкурсну пісню "Lie To Me" переглянули 4 з гаком млн користувачів. За оцінками букмекерів, хлопець має всі шанси зайняти 6 місце.

Читайте також: "Євробачення-2018": коли та де дивитися півфінал

Беньямін Інгроссо (Benjamin Ingrosso) – "Dance You Off" (Швеція)

Шведський співак Беньямін Інгроссо вибився в лідери серед найбільш переглядаються кліпів. Його композиція "Dance You Off" зібрала майже 3 млн. переглядів. Букмекери ж прогнозують артисту 8 місце.

Джессіка Маубой (Jessica Mauboy) – "We Got Love" (Австралія)


Всього 11 місце на сьогоднішній прогнозують учасниці Австралії Джесіці Маубой. При цьому її конкурсна пісня і кліп не перестають набирати перегляди і позитивні оцінки глядачів, за останній місяць ролик зібрав понад 2 мільйони переглядів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter