Народний депутат України від групи "За майбутнє" Ігор Палиця розповів про довіру до новообраного президента Володимира Зеленського

Читайте також: У Луцьку розпочалося виїзне засідання Комітету Верховної Ради

Про це нардеп розповів під час прямого ефіру на телеканалі "Аверс".

Ігор Палиця зазначив, що незважаючи на те, що наразі рейтинг Президента падає, він все ж таки не змінив свою думку про нього, адже це дуже порядна та чесна людина, яка довіряє своєму оточенню, котре не завжди працює у правильному напрямку, тим самим, знижуючи довіру народу до самого Президента.

"Я вважаю його чесно та порядною людиною і я переконаний, що в гіршу сторону він не змінився. Я вбачаю проблему в його оточенні, так як це завжди буває. Оточення контролює доступ до інформації, дає законопроекти, які мають гарні назви, але в них написано зовсім не те, на що очікує Президент і зовсім не те, до чого вони призведуть. 

Читайте також: "Припиніть у когось щось клянчити", – Ігор Палиця до урядовців

Це чесна і порядна людина, яка хоче закінчити війну, яка дійсно хоче підняти економіку України, але у якого, можливо, не вистачає часу, щоб в усьому розібратися. А те оточення, яке має час і повинно в цьому розбиратися, використовує це не в інтересах держави", – розповів народний депутат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook