Кандидат у президенти України Олександр Шевченко з трибуни Верховної Ради прокоментував замовні обшуки силовиками у Буковелі. "Укропівець" відзначив, що "маски-шоу" на замовлення Петра Порошенка у такий спосіб залякують його конкурентів у боротьбі за посаду президента.

Читайте також: Порошенко почав тиснути "масками-шоу" на конкурента у президентських виборах

"Пану президенту не подобається, коли у прямих ефірах говорять правду про ставлення до нього народу України. Йому не подобається, що Шевченко балатується у президенти.

Пане Порошенко, ми не боїмося Ваших обшуків і команд на розправу. У Вас не вийде закрити рота мені і моїм друзям. Це тільки початок, початок Вашого кінця...

Хочу озвучити Вам, пане Порошенко, те, що думає про Вас український народ. Ви – злочинець! Ви – колаборант і зрадник України. Ви продовжуєте заробляти в Росії", – заявив Шевченко.

Він навів низку фактів з роботи Петра Порошенка, як доказ вищесказаного. Зокрема, Олександр Шевченко торкнувся теми бізнеса президента, його співпраці з керівництвом та спецслужбами Росії, створення жахливої фінансової ситуації в державі і обкрадання народу.

Відео повного виступу Олександра Шевченка у парламенті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter