На екрани повертається продовження культового серіалу "Друзі". Реліз спеціальної серії присвятять запуску нового стрімингового сервісу від американського кабельного телеканалу HBO.

Читайте також: Раптово померла зірка телесеріалу "Беверлі-Гіллс 90210" (фото)

Чутки про продовження знімання серіалу ходили давно, тепер їх офіційно підтвердили в компанії WarnerMedia, яка є власником HBO, передає ТСН з посиланням на CNN.

Ця спеціальна серія має з'явитися в травні 2020 року. Обіцяють, що на екранах буде увесь оригінальний склад серіалу "Друзі" – Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер.

"Друзі" – одне з найгучніших шоу для HBO Max. Комедія, яка дебютувала в 1994 році, стежила за життям та прихильністю любителів кави в Нью-Йорку. Це був один з найпопулярніших і найулюбленіших ситкомів в історії телебачення і здобув нове життя за допомогою трансляції в Netflix.

Читайте також: Зірка серіалу "Папік" заспівала пророчу пісню на відомому шоу (відео)

Телевізійна студія WarnerMedia володіє правами на "Друзів" і ліцензувала шоу на потоковий сервіс протягом багатьох років. Але WarnerMedia забрав шоу з сервісу, щоб зробити його ексклюзивним для HBO Max.

Журнал Wall Street Journal повідомляв у липні, що HBO Max виплатить протягом п'яти років 425 мільйонів доларів за перенесення серіалу на свій сервіс.

"Це сталося", – підтвердили продовження серіалу на своїх сторінках у соцмережах актори Дженніфер Еністон та Метт ЛеБлан.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook