Якщо ви хочете відмінно виглядати – у вашому раціоні обов'язково мають бути ці продукти. Вони не лише смачні, а й позитивно впливають на привабливість вашого обличчя.

Читайте також: Учені назвали вагому причину пити каву щодня

Німецькі фахівці дали пораду стосовно того, що потрібно з'їсти, щоб шкіра обличчя надовго зберігала свіжий і квітучий вигляд. Це продукти, у складі яких містяться каротиноїди. Їх можна їсти як сирими, так і готувати з них різноманітні страви, пише Максимум.

Йдеться про овочі. Це морква, помідори та перець. Зокрема, в помідорах і томатній пасті міститься каротиноїдний лікопін – за словами експертів, він приносить шкірі користь більшу, ніж дорогі засоби для догляду. Томатну пасту фахівці рекомендують додавати до супів, а також готувати на її основі різні соуси і заправки.

Читайте також: Чи справді гематоген такий корисний

Також для здоров'я і краси шкіри вчені рекомендують вживати омега-3 жирні кислоти. Заповнити їх дефіцит в організмі можна, якщо готувати кілька разів на тиждень жирні сорти риби – оселедецьскумбрію або лосось.

Натомість експерти рекомендують не захоплюватися десертами, адже солодощі негативно впливають на стан шкіри, роблячи її в'ялою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook