Кабмін призначив заступником голови Фонду держмайна депутата Київради від Самопомочі Леоніда Антоненка, який є фігурантом гей-скандалу. Про це у мережі Facebook повідомив Олександр Волков.

Читайте також: Суд зобов'язав НАБУ відкрити справу проти Нефьодова

Нагадаємо, декілька років тому приватне листування, інтимні фото і відео гомосексуального характеру за участі Леоніда Антоненка перекочували з приватної колекції на простори Інтернету.

На них зображені подробиці приватного життя самого Антоненка і його сексуального і бізнес партнера, співробітника компанії Dragon Capital Владислава Варченко.

"Передайте Гончаруку, щоб перестав своїх колишніх підтягувати на держпосади, а то Нефьодов ревнувати почне", – пише Волков.

Читайте також: Облив гарячим воском: Нефьодов оправдався за свій похід на БДСМ-порношоу (переписка з Джокером)

Нагадаємо, раніше у мережі потрапило приватне листування, інтимні фото та відео гомосексуального характеру за участю депутата Київради Леоніда Антоненка. Про це пише politinfo.

Відповідні матеріали з'явилися у липні 2017 року.

"Льоня, не хотів тебе відволікати, але як і обіцяв, надсилаю тобі кілька highlights з сьогоднішньої фотосесії. Надобранiч, Владик", – писав у своєму повідомленні Антоненко "Владик" Варченко і прикріплює до повідомлення декілька своїх фотографій.

Виходячи з самого листування, як і всі закохані, Варченко і Антоненко вирішили придумати один одному "дурні прізвиська", так що, мабуть, в подальшому їх доцільніше називати "Хрум" (Варченко) і "Чуба" (Антоненко).

СКРІНИ ЛИСТУВАННЯ

Читайте також: Нефьодов зустрічався з "королем контрабанди" і "слугами": старе відео отримало новий поворот (фото)

Крім того, у мережу потрапили і фотографії, зняті під час відпочинку закоханих в Ізраїлі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook