У західній частині Туреччини сталися два землетруси магнітудою 4,2, а згодом – 6 балів. Постраждали щонайменше 22 людини. Поштовхи викликавши паніку на популярних серед українців курортних містах.

Читайте також: На пляжі відомого українського курорту знайшли тіло людини

Епіцентр був зафіксований в місті Бозкурт, повідомляє видання Daily Sabah. Різниця між двома землетрусами – всього п’ять хвилин.

Мера міста Бозкурт Бірсен Челік зазначив, щопідземні поштовхи відчувалося щонайменше 15−20 секунд. Однак за цей час постраждала низка будинків – у них обвалилися дахи, на стінах утворилися глибокі тріщини.

Видання "Анадолу" повідомляє, що після двох землетрусів в населених пунктах Денізлі, Іспарта і Афьонкарахісар у лікарні потрапили щонайменше 23 людини.

Землетрус в Туреччині

Підземні поштовхи відчувалися навіть у сусідніх районах. Вони викликали паніку на популярних серед українських туристів курортах – в Антальї, Муглі і Бурдурі, де розташовані популярні серед українських туристів курорти.

Землетрус в Туреччині

Агентство з надзвичайних ситуацій повідомило, що землетрус магнітудою 6 викликав паніку в Антальї, Іспарті і Бурдурі. Там поштовхи теж відучались.

Читайте також: Українських відпочиваючих жорстоко принизили на курорті в Іспанії

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook