Гороскоп на кінець березня говорить про те, що остання декада принесе позитивні емоції більшості представниць зодіакального сузір'я. Потрібно лише прислухатися до порад астрологів і уважно поставитися до важливих знаків.

Читайте також: Найгірші звички всіх знаків зодіаку

Астрологи розповіли, що чекає всіх жінок по знаку Зодіаку в період з 22 по 28 березня і кому цей тиждень принесе щастя. Про це повідомляє SlovoFraza.

Жінка-Овен

Тиждень варто почати з досягнення внутрішньої гармонії та контролю над емоціями. Планети можуть негативно впливати на емоційний стан і спровокувати сварки та конфлікти у стосунках. Важливо залишатися у стані спокою, щоб не відбувалося. Завдяки вмінню вчасно зупинитися Овни зможуть уникнути неприємностей і зберегти нормальні стосунки в сім'ї, з колегами.

Жінка-Телець

Енергетика зірок і планет в кінці березня буде позитивною і Тельців чекають приємні зміни на краще. Можна змінювати імідж, втілювати в життя найсміливіші ідеї та прощатися з тим, що заважає руху вперед. Постарайтеся не втрачати часу дарма і використати шанс здобути більше. Потрібно лише перестати оглядатися на оточення і знайти свій власний шлях до щастя.

Жінка-Близнюки

Останній тиждень березня почнеться не дуже вдало. У понеділок і вівторок енергетика планет і зірки буде впливати на настрій і важливо зберігати впевненість у собі, а також не провокувати конфлікти. Така поведінка вбереже від скандалів і з'ясування стосунків. У середу ситуація почне поліпшуватися, і сили варто направити на налагодження стосунків у сім'ї.

Жінка-Рак

Кінець першого місяця весни для Раків буде не самим простим і потрібно зайнятися відновленням особистого біополя. Це допоможе виключити негативний вплив з боку ворогів і недоброзичливців. Постарайтеся знайти упевненість в собі та власних силах. Це допоможе дати відсіч кривдникам і при цьому не зіпсувати собі репутацію.

Жінка-Лев

Найближчими днями варто зосередитися на сфері відносин. Цей тиждень прекрасно підходить для зміцнення сімейних уз, а також для пошуку нових стосунків. Пощастить тим, хто шукає нових ділових партнерів чи друзів. Успіху досягти буде легко: застосувати доброзичливість, уважність і чарівність. А внутрішній голос допоможе не помилитись – не ігноруйте свою інтуїцію.

Жінка-Діва

Постарайтеся менше часу проводити у великих компаніях – є ризик зіткнутися з токсичними людьми, і вони можуть сильно зіпсувати настрій і самопочуття. Постарайтеся зберегти душевну рівновагу і подбати про власний захист. Закінчити місяць позитивно вийде тільки тим, хто зможе направити всі сили на вирішення поточних завдань.

Читайте також: Назвали п'ять найфатальніших жінок за знаком зодіаку

Жінка-Терези

Тиждень буде активним і час з'явиться не тільки для роботи, але і для домашніх турбот. Спробуйте додати затишку у своє житло, щоб там стало більше гармонії. Можна облаштувати власне місце сили, які допоможе відновитися після важкого трудового дня або після спілкування з негативними людьми.

Жінка-Скорпіон

Не починайте тиждень з прийняття відповідальних рішень. Зірки та планети будуть впливати не найсприятливішим чином і тому поспішати з висновками не варто. Обережність і вміння згладжувати гострі кути допоможуть уберегти себе від більшості неприємностей.

Жінка-Стрілець

Місяць для Стрільців закінчиться без особливих потрясінь, але дуже важливо прислухатися до внутрішнього голосу і не ігнорувати передчуття. Постарайтеся приділити увагу фінансовому стану і не витрачати зайві гроші. Привернути матеріальне благополуччя найближчими днями можна буде лише, якщо купувати товари першої необхідності та не піддаватися бажанням витратити великі суми на щось незаплановане.

Жінка-Козоріг

Найближчий тиждень принесе позитивні зміни, якщо не боятися і прислухатися до власного серця. Приділіть час свому особистому життю, і не втрачайте можливості налагодити гармонійні стосунки. Пощастить і тим, хто вже в парі, а також тим, хто знаходиться в пошуку романтичних відносин. Внутрішній настрій допоможе зміцнити почуття або наблизити доленосну зустріч.

Жінка-Водолій

Березень потрібно закінчити на позитивній ноті й для цього знадобитися важливе вміння – вчасно розпізнавати людей з позитивною енергетикою і триматися від них якомога далі. Обережність допоможе уникнути багатьох неприємних моментів і не стати заручниками маніпуляторів. Зміцнюйте свою енергетику, щоб бути у всеозброєнні при зустрічі з негативом.

Жінка-Риби

Тиждень буде дуже непростий і вийде вирішити безліч завдань. Особливо, якщо перестати їх відкладати на безвік. Через активну роботу Риби можуть відчути занепад сил і тому обов'язково потрібно виділити час для відпочинку. Підійде все, що дозволяє швидко відновити сили та енергію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook