Днями працівники відділу боротьби з торгівлею людьми ліквідували діяльність невеличкого борделю, який діяв у самісінькому центрі Луцька.

Читайте також: Справа Мами Чолі жива: у центрі Луцька правоохоронці викрили бордель

Як розповів начальник підрозділу Олександр Мельничук, працював він приблизно рік. Поліція три місяці документувала незаконну діяльність, передає "Вісник".

Місце для платних утіх організувала 28-річна жителька Луцька разом зі своїм співмешканцем. На бордель вони перетворили зйомку двокімнатну квартиру на вулиці Лесі Українки. З клієнтами організаторка домовлялася телефоном, при цьому обіцяла відпрацювати сама. Однак по факту клала у ліжко "найманих працівниць". За рік до роботи "закладу" загалом було залучено шестеро повій – від 19 до 28 років. Четверо дівчат родом з Волині й двоє інші – з інших областей. Вартість послуг щоразу залежала від самого клієнта. Чим солідніший чоловік, тим вища ціна йому називалася. Тарифи були умовними, й могли варіюватися від 500 гривень до 100 євро. Великих статків утримувачі борделю не заробили. Отриманні злочинним шляхом гроші йшли на веселе безтурботне життя та оплату за найняте помешкання.

Читайте також: Екс-депутат від "Свободи", який є власником борделю, скоїв серйозну ДТП у Києві (відео)

Але, найприкріше, як стало відомо, одна з дівчат була ВІЛ-інфікована. Мова про повію з Одеси, яку організаторка борделю знайшла у Києві. Проститутка знала про свою проблему, але не полишала працювати з клієнтами, наражаючи їх на зараження смертельно небезпечною недугою.

Організаторці борделю суд обрав запобіжний захід – її відправили під домашній арешт.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter