Новий 2020-й за східним календарем є роком білого щура. Вважається, що ця тварина є благородною та охайною, тому напередодні свята радять особливу увагу приділити прибиранню дому. Чиста оселя привабить удачу і щастя у прийдешньому році.  

Читайте також: З новою пенсією, грішми та вибори: чого чекати українцям у грудні

Одяг для святкування Нового року рекомендується обирати світлий із з яскравими вкрапленнями. Символ нового року Білий Щур любить розумне поєднання блискіток і шовку. Для свята також підійдуть кремовий та персиковий кольори. І в жодному разі не варто одягати червоні сукні або кричущо жовті наряди, пише "Znaj. ua".

Свою оселі рекомендується також прибрати у світло-кремових відтінках. Проте прикрасити кімнату можна й червоними, помаранчевими або рожевими ялинковими іграшками, вогниками або іншим новорічним декором.

Читайте також: Уряд ухвалив графік робочих та вихідних днів на Різдвяні канікули

Фахівці не рекомендують зустрічати рік Білого щура у старих поношених речах, тому найкращим рішенням буде придбати собі обновку із врахуванням місця зустрічі Нового року: чи буде це домашнє святкування, чи у ресторані. Для сімейного святкування підійде стриманий одяг зручного крою: легкі сукні, теплі светри, широкі штани. 

За умови святкування із коханою людиною – можна сміливо експериментувати з образами та вбранням. А на вечірках з колегами, однолітками або друзями варто пам'ятати про дрес-код, поєднуючи його із власними побажаннями.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook