У селі поблизу Тернополя перед Новим роком автомобіль збив співачку, солістку народного гурту "Берег Жанни" Ляну Рудіч разом із дітьми. Всі отримали важкі травми. Близькі просять небайдужих про допомогу.

Читайте також: Літак, на борту якого перебували "Время и Стекло", потрапив в аварію

Так, ДТП сталася ще 30 грудня. Як повідомили у поліції, троє пішоходів потрапили під колеса автомобіля Renault Logan приблизно о 19:00 год у селі Підгороднє. Зазначалося, що всі троє є мешканцями Бережан, а двоє з них – діти. Люди переходили дорогу пішохідним переходом, коли їх збило авто. Як наслідок, усі потрапили до лікарні.

Зокрема, 14-річну дівчинку відправили до реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та закритим перелом плеча й передпліччя. Її мама отримала множинні гематоми черепа, закритий перелом зап’ястя та забої. Ще одна дитина отримала політравму, закритий перелом стегнової кістки та інші травми.

Тим часом знайомі постраждалих повідомляють у соцмережах, що жертви ДТП – співачка Ляна Рудіч, її донька та племінниця.

Читайте також: Був за крок від трагедії: український співак ледь не загинув на зйомках кліпу

"В результаті ДТП всі отримали серйозні травми, що вимагають оперативного лікування і відповідно великих витрат", – зазначає користувач Андрій Затонський, просячи небайдужих про допомогу сім’ї.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook