19 липня, популярний гурт "НеАнгели" презентували новий трек "До и Після".

Читайте також: Героїні "Кримінального чтива": "НеАнгели" приміряли нові зухвалі образи

Пісня отримала шалену популярність серед прихильників колективу, а у мережі припустили, що композиція – це своєрідне одкровення Слави Камінської щодо розлучення, пише 24 канал.

Ліричний трек "До и После" опублікували на YouTube-каналі гурту "НеАнгелів". Наразі артистки презентували аудіо-версію пісні, на обкладинці якої постала одна Слава в чорному піджаку та білому капелюсі. Символічно зірка вбрала одну білу рукавицю, в чому прихильники теж помітили своєрідний натяк на розлучення з Едгаром Камінським. 

Не менш щемливими були й слова нової пісні "НеАнгелів". У композиції співачки розповідають про переживання жінки після розриву стосунків. Водночас у мережі Слава Камінська написала, що у кожного є своє до і після. У дописі зірка пояснила, якими вона бачить ці слова у своєму житті. 

Читайте також: Учасниця "НеАнгелів" розлучається з чоловіком (фото)

"У кожного своє до і після. До – це енергія, сила і бажання реалізовувати й ідеалізувати, а після завжди залишається історією, яку створюємо ми і яка створює нас. Моє після стало сенсом мого життя, якого не було до! Моє після подарувало мені абсолютну любов і можливість чути найзаповітніше слово "Мама"! Моє до подарувало мені надію, силу і можливість реалізовувати своє призначення", – поділилась Слава Камінська. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook