Олена Зеленська, як і годиться першій леді, до Дня святого Миколая святково прикрасила офіційну резиденцію президента України – Дім з химерами. 

Читайте також: "Нереальні": подружжя Зеленських вразило українців під час візиту до Азербайджану (фото)

Що з цього вийшло, показали на офіційному сайті глави держави.

Будинок перетворився на справжню казку під назвою "Дім таємничого М". На світлинах пані Зеленська прикрашає ялинку, яка сяє яскравими вогнями та золотистими іграшками. Під новорічним деревом – безліч подарунків.

Разом з Оленою до цієї справи долучилися казкові герої – величезний сірий кіт, який чіпляє іграшку, та білий щур, який подає іграшку. Поряд позує сніговик, розвівши руками, у синьому капелюсі, червоному шарфі та рукавичках.

Сама ж дружина президента одягнена у комфортний одяг: сірий светр с високою горловиною, чорні штани кльош та чорне взуття.

До цієї новорічної атмосфери запросять дітей, які давно не мали змоги відчути справжнє свято. Вони зможуть оглянути кімнати, пофотографуватися на згадку, насолодитися виставою новорічного детективу і навіть взяти у ній участь.

"Діти, позбавлені батьківської опіки, вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти загиблих військовослужбовців та діти з особливими потребами. Діти, дитинство яких, на жаль, не є безтурботним і безхмарним. Саме їм ми хотіли подарувати маленьке диво та створили для них цей благодійний проєкт", − сказала перша леді.

До слова, режисеркою проєкту стала Олена Коляденко, яка ставила за мету − зробити щось незвичайне. 

Читайте також: Дружина Зеленського звернулася до українських спортсменів унікальною мовою (відео)

"Це унікальний проєкт і унікальне місце. Адже Дім з химерами вже сам по собі – нереальний. Жанр детективу теж не випадковий. Насправді задум дуже світлий та яскравий, а з першою леді легко працювати, вона надихає та не обмежує творчі ідеї", – зазначила Коляденко. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook