Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Після оголошення йому підозри, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: "Він не міг просто так упасти, висоти − не боявся", − дружина загиблого на заробітках в Польщі атовця з Волині (відео)

У вівторок, 4 червня, до Ковельського відділу поліції із заявою звернувся 26-річний житель Київської області. Чоловік розповів, що ввечері на вулиці Ветеранів у Ковелі незнайомець застосувавши фізичну силу заволодів його рюкзаком з грошима та іншими речами. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 2 тис. грн..

Оперативники встановили, що злочин скоїв 28-річний житель Камінь-Каширського району. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: Під Луцьком згоріло авто з собакою в салоні (відео)

Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

За вчинення грабежу зловмисникові загрожує, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook