На урочистості з нагоди свята Першого дзвоника у Луцькому НВК № 22 зібралися учні, батьки та вчителі. Розпочався захід з урочистого підняття одинадцятикласниками прапора України та спільного виконання державного Гімну.

Читайте також: Не зіпсуйте здоров'я і нерви: Супрун дала поради до початку навчального року

Під час виступу директор школи Лариса Кучер побажала учням віри у власні сили, плідно провести навчальний рік та, щоб кожен день був насичений позитивними емоціями, спілкуванням з друзями і наставниками-педагогами.

Крім того, уже стало традицією, що на святі вкотре були присутні не просто посадовці, а й батьки. Зокрема, на урочистість завітав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Сьогодні як веселий, так і сумний день. Адже одинадцятикласники стають на шлях дорослого життя і вже за якийсь час здаватимуть ЗНО, а дев'ятикласники – ДПА. Бажаю вам натхнення, впевненості, удачі у всіх починаннях, а також витримки та успіхів для того, аби якнайменше нервували як вчителі, так і ваші батьки. В добру путь!", – побажав Григорій Недопад.

Зазначимо, що цьогоріч у навчальному закладі № 22 навчатиметься 1431 учень, з них – 140 першокласників, які вперше переступлять поріг школи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook