З 19 вересня у Луцькому міськрайонному суді області встановлено особливий режим роботи на час виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, призначених на 25 жовтня 2020 року.

Читайте також: Тричі судимий: повідомили деталі зґвалтування 47-річної волинянки (фото)

З метою забезпечення захисту прав учасників виборчого процесу, з 19 вересня 2020 року Луцький міськрайонний суд Волинської області переходить на особливий режим роботи, а саме чергування суддів та працівників апарату суду, повідомляє Суспільне.

На виконання постанови Верховної Ради України "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році" та постанови Центральної виборчої комісії "Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року" Луцький міськрайонний суд Волинської області починає працювати в особливому режимі.

Читайте також: На Волині обрали нового голову районного суду

У вихідні та святкові дні з 19 вересня по 10 жовтня суд працює з 09:00 до 17:00 години. 24 жовтня суд розпочинає роботу з 9-ої години ранку та працюватиме до опівночі. 25 жовтня, у день виборів в Україні, у Луцькому міськрайонному судді Волинської області розпочнуть роботу о 9-ій та закінчать о 20 вечора.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook