У популярному луцькому РЦ "Промінь", який належить бізнесмену, депутату Луцькради та лідеру ГР "Свідомі" Андрію Покровському, сталася неприємна ситуація. На денному сеансі мультфільму у кінотеатрі, який знаходиться в "Промені" невідомий чоловік розпивав спиртні напої, сидячи поруч із дітьми.

Читайте також: "Свідомий" депутат провально попіарився на проблемах Луцька

Про цей інцидент повідомила мама однієї дитини, яка саме знаходилась зі своїм сином на перегляді мультика, у групі "Луцьк то є Луцьк" у Фейсбуці Вікторія Євгеніївна.

За словами жінки, невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння, сидячи поруч з її сином розпивав спиртні напої:

"Дивний закон та й мабуть не для всіх... Дуже давно введена 178 ст. про розпиття спиртних напоїв в громадських місцях. Так я розумію, що РЦ "Промінь" приватна установа, яка має право встановлювати власні правила, але чекайте... Сьогодні пішли з сином на мультик та, як то кажуть "хто б міг подумати", що поряд з 6-ти літньою дитиною буде сидіти страшне чудовисько з двох літровою бутилкою пива і пити його. Спершу я не зрозуміла чому смердить спиртним, поки цей "чоловік" не вийшов та повернувся зі смородом цибаків, воно навіть руки не помило...", – йдеться в дописі.

Проте, як повідомляє жінка, чоловік знаходився на сеансі мультфільму для дітей зовсім один:

"Чоловік був без дитини у стані алкогольного сп'яніння та розпивав напій під час сеансу дитячого мультфільму", – зазначає дописувачка.

Але, найцікавішим є те, що персонал закладу запевняє, що у них дозволено розпивати спиртні напої під час перегляду фільмів. Та хіба можливо, аби таке відбувалось в одному приміщенні із малими дітьми? Та, незважаючи на це, жінку з дитиною не пустили на перегляд фільму навіть із картоплею фрі, але із пивом та п'яного самого чоловіка до зали пропустили без перешкод:

"На моє зауваження, персонал сказав, що у них дозволено, справді? А з картошкою фрі мені відмовили у перегляді мультфільму, а з півком можна, знатиму наступного разу візьму собі і синові. Я до чого це все, на фільми 16+ хай там хоч оргію влаштовують, а на дитячі фільми мають бути правила. Від цього закладу я такого не очікувала. РЦ "Промінь" мене розчарував вкрай...", – зазначає обурена мати.

Читайте також: Луцький активіст закликав громадську організацію перестати шкодити іміджу міста

У коментарях до допису лучани обурюються нахабною поведінкою чоловіка та засуджують "Промінь" у таких діях:

Олег Воронько: Сам люблю пиво!И балуюсь им! Но тут – полный беспредел!!! В морду ему и нахрен из зала! Он в теплом местечке от компаньенов и нахлебников спряталось!На детишек ону начхать!

Олександр Левчук: Дивно взагалі, що він був на дитячому фільмі без дитини, що за фільм?

Вікторія Євгеніївна: мультик Грінч, на 15.30 сеанс. Так дивно, то різдвяний мультик... Та він на наркомана схожий. Потім біля гардеробу зустріла, зробила зауваження він посміхнувся своїм беззубим ротом та сказав, що заплатив. Це правда там можна з слабоалкоголкою, проте на дитячі фільми має бути якесь обмеження... Може чуваку скучно було...

Нагадаємо, що РЦ "Промінь" уже потрапляв у гучні скандали із бидлуватими підприємцями, які там працюють.

Насправді ж, "свідомий" депутат, який ніби-то відстоює інтереси міста та лучан, не відзначився абсолютно нічим позитивним для громади міста у якості депутата, а лише лобіював інтереси свого бізнесу. На жаль, маючи великі ресурси, він думає тільки про власну кишеню, а не про Луцьк та добробут його мешканців, зокрема і про комфорт відвідувачів свого ж закладу. Навіть маленьких дітей...

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter