У селі Садів Луцького району браконьєри ловлять рибу мішками. Працівникам рибоохорони нещодавно попався до рук зловмисник. Чоловік і ще кілька рибалок ловили сітками рибу. Зі всієї когорти затримали лише одного − йому й довелося віддуватися за товаришів у суді.

Читайте також: В Україні дозволили полювання на лося та виключили його з Червоної книги

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Горе-рибалці стало соромно за свій вчинок, тому він і сказав в суді та журналістам, що ловив рибу у дозволеному місці не сіткою, а вудочкою. Хоча винну і повністю визнав, таки наговорив зайвого на співробітників рибоохорони. Ті ж в свою чергу зателефонували до журналістів і надали відео, на якому чітко видно, як рибалки кинулися тікати в різні боки і рибу з собою захопили. Рибоохоронці доганяли втікачів полями. 

"У нас є відео докази даного провопорушення, пте що говорив в ефірі не відповідає дійсності. Якщо переглянути відео, то дійсно видно, що порушник проводив незаконний вилов риби забороненим знаряддям вилову кустарного виробництва. Також на відео видно, що працівники рибоохоронного патруля толерантно відносились до правопорушника, кілька разів просили зупинитися, підійти до автомобіля, для того щоб скласти адміністративні матеріали", − розповів начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Читайте також: На Волині браконьєри застрелили лося

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter