У зв’язку із введенням в дію та тестуванням спеціального мобільного додатку, із допомогою якого власники смартфонів зможуть оплачувати проїзд у громадському транспорті, Луцька міська рада надала пасажирам можливість розраховуватись у маршрутках та тролейбусах міста готівкою ще протягом тижня.

Читайте також: У Луцьку оплатити за проїзд у транспорті можна через мобільний додаток на телефоні (посилання)

Із такою ініціативою під час позачергового засідання виконкому, що відбулося сьогодні, 10 грудня, виступив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, – пише ІА Волинські новини.

Він зазначив, що оскільки додаток запрацював лише 10 грудня о 13:00, не всі лучани із ним ознайомились та звикли до нововведення. Саме тому, на думку посадовця, є резон надати лучанам можливість розраховуватись за проїзд готівкою іще тиждень.

"Багато лучан не купували пластикові картки, бо чекали на мобільний додаток. До прикладу, лише 2300 студентів купили електронні квитки. Я пропоную дати людям можливість розраховуватися гривнями у громадському транспорті ще тиждень часу. І це виключно в тих автобусах, де вже встановлені валідатори, щоб дати час лучанам розібратися із додатком та зрозуміти, як він працює", - звернувся головний транспортник міста до членів виконкому.

Читайте також: Стала відома причина перенесення зупинки від Старого ринку у Луцьку

Так, виконавчий комітет Луцької міської ради із доцільністю реалізації такої ініціативи погодився, проголосувавши у більшості "за".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook