26 лютого управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом "Дитяча місія. Україна" було організовано благодійний захід для 50 сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Про це інформує Луцька міська рада.

Читайте також: На Волині покращилася ситуація із коронавірусом, – ОДА

Усіх присутніх привітала заступник міського голови Ірина Чебелюк: "Дана акція має на меті підтримку сімей, які перебувають під соціальним супроводом. Керівництво міста та депутатський корпус міської ради турбується про вас і надалі буде робити усе можливе для того, аби родини, які потребують підтримки, отримували необхідний соціальний захист".

Начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан побажала усім присутнім: "Нехай буде мир у ваших домівках, нехай радість наповнить душі, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок - впевненим і сміливим".

А також зауважила, що такі акції проходять за підтримки соціально активним та відповідальним партнерам і надала слово голові правління ВОБФ "Дитяча місія. Україна" Людмилі Лонюк, яка висловила вдячність за багаторічну співпрацю й вагому допомогу у розвиток соціальної сфери.

На завершення акції всі учасники отримали продуктові набори.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook