У Луцьку банда молодих хлопців, роз'їжджаючи містом, здійснювала напади на місцевих жителів. Зокрема, від рук юнаків постраждали і студенти.

Читайте також: У Луцьку молодик в стані наркотичного сп'яніння жорстоко побив трьох людей

Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних достовірних джерел.

Так, в середині червня група 20-річних молодиків із села Жиричі Ратнівського району приїхала у Підгайцівську ОТГ, аби заробити грошей. Зокрема, хлопці здійснювали ремонтні роботи фасадів будинків.

Проте сталося не так, як гадалося. Отримавши зарплатню, молодики вирішили, що заслужили набагато більше і їхня праця була оплачена неправильно. Тому вони, разом з іншими своїми колегами, в стані алкогольного сп'яніння вирушили "підкорювати місто".

Від так, будучи сильно напідпитку, молодики жорстоко побили двох людей у районі ДПЗ. Після того, вони вирушили на вулицю Львівську і біля Луцького національно-технічного університету попросили прикурити у двох студентів другого та четвертого курсів. Однак, як виявилось – хлопці не курять. Отримавши відповідь, молодики взяли бейсбольну биту та почали жорстоко лупцювати двох студентів. Після кривавого побиття, хлопці відібрали у них усі гроші та мобільні телефони після чого втекли.

Читайте також: На Волині 25-річний чоловік побив хлопця, потерпілий – у лікарні

Як стало відомо з власних джерел, хлопці мешканці села Жиричі Ратнівського району, а зокрема два брати Ігор та Микола Н., а також їхній друг Євген К., який і надавав удари битою.

Завдяки злагодженим діям працівників Волинської поліції розбійники були затримані. Наразі триває досудове розслідування. Дії розбійників кваліфікують за статтею 187 Ч.4 ККУ і їм світить від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook