У Луцьку, 18 травня, 6:30, співробітники Служби судової охорони затримали біля судової установи осіб які розповсюджували та вживали наркотики.

Читайте також: У місті на Волині затримали банду наркоторговців (фото)

Співробітники Служби судової охорони, які забезпечують безпеку Волинського окружного адміністративного суду, що на вул. Словацького, 3 під час перегляду камер зовнішнього стеження помітили двох невідомих осіб чоловічої статі, які поводили себе підозріло.Чоловіки оглядали урни для сміття, копали у клумбі, оглядали траву на газоні біля приміщення суду та говорили по телефону, ймовірно шукали місце знаходження "закладки", інформує пресслужба ТУ ССО у Волинській області.

Співробітниками ССО було прийнято рішення перевірити даних осіб. Під час поверхневого огляду було виявлено шприц, згорток з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, банківська картка та телефон на екрані якого були залишки порошкоподібної речовини. Чоловіків попередили про застосування спеціальних засобів – металевих кайданок відповідно до п.п. а, б, п.1ч.3 ст 45 Закону України "Про Національну поліцію" і затримали на місці події.

Читайте також: Волинянка збувала наркотики у великих розмірах (фото)

Співробітниками ТУ ССО було викликано УПП ДПП НП України у Волинській області та слідчо-оперативну групу Луцького ВП ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій.

В ході встановлення осіб ними виявились жителі м.Луцьк, 29-річний чоловік та його 32-річний друг.

Варто додати, що за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність, яка карається позбавленням волі на строк від чотирьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook