Страшна звістка прийшла в одне із сіл Рожищенського району. Хлопець, який цього року закінчив медколедж, повісився на зйомній квартирі у Луцьку.

Читайте також: У місті на Волині чоловік намагався звести рахунки з життям (фото)

Про це повідомляє Вісник.

Далі подаємо текст без змін:

"Колина мама померла, коли він був зовсім малий. Вона їхала велосипедом, як раптом відчула себе погано. Ще встигла людям повідомити адресу, бо вдома був сам син. Хлопчик якийсь час проживав з батьком, та пізніше його забрала на виховання тітка, мамина сестра. Так він переїхав з іншої області на Волинь. Мав у новій сім’ї тепло, увагу, опіку і любов. Душі у ньому не чула бабуся. Після закінчення сільської школи вступив у медичний коледж, цьогоріч став його випускником.

У навчальному закладі згадують, наскільки доброю і світлою дитиною був Коля. Неконфліктний, дуже приязний, уважний до інших, співчутливий. Ні з навчанням не мав особливих проблем, ні з однолітками. Був хорошим другом. Те, що його знайшли на квартирі, яку винаймав з товаришами у Луцьку, у петлі, для всіх стало шоком.

Хлопці згадують: коли в той день йшли з дому, Коля був, як завжди, у доброму настрої. Не помічали за ним "щось не те" ні за день, ні за два до трагедії. А коли повернулися на квартиру – завмерли від жаху. Бо друг уже був холодний.

Читайте також: Потрійне самогубство: бабуся, мама і онука разом покінчили з життям

Коли стали шукати причини, які могли б спонукати Колю до відчайдушного кроку, з’ясували, що він мав борги. Хлопець був азартним гравцем. Через це брав кредити, віддавати які не мав чим. У селі запевняють: про проблему родичі знали і намагалися напоумити хлопця, вберегти від подальших ставок, покривали за нього борги.

Коли бабусі повідомили про смерть внука, вона не тямила себе від горя. Дуже важко відходить від пережитого й Миколина тітка. Бо хіба б зараз не виручили дитини, якби хлопець щиро зізнався, що біда?

Похорон був велелюдним. Віддати шану Колі прийшло все село. Свої співчуття родині приїхали висловити й чимало студентів та випускників коледжу, де хлопець навчався. Згадували про нього тільки хороше. Перед зимовим Миколою хлопчині мало виповнитися 20".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter