На території Луцького міськрайоного суду співробітники Служби судової охорони затримали особу, яка здійснила пограбування. Про це повідомляє територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

Читайте також: Матір 15-річного волинянина отримала штраф за неналежне виховання сина

Цими днями на території Луцького міськрайонного суду у Волинській області (вул. Конякіна, 3) співробітники Служби судової охорони затримали невідому особу, яка намагалась проникнути до внутрішнього двору судової установи.

Молодий чоловік, як з'ясувалось згодом, скоївши крадіжку в магазині продуктів харчування по вулиці Конякіна у місті Луцьк, намагався втекти від переслідування працівниками даного магазину, але не зорієнтувавшись у місцевості забіг до внутрішнього двору Луцького міськрайонного суду під час виїзду конвойного автомобіля, де й був затриманий співробітниками ТУ ССО.

Читайте також: П’яний волинянин у Львові погрожував чоловіку пістолетом

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області й передано порушника правоохоронцям.

Відносно правопорушника Луцьким ВП ГУНП у Волинській області відкрито кримінальне провадження за статтею 186 (ч.2) "Грабіж" КК України.

Територіальним управлінням Служби судової охорони надано усі матеріали для розслідування скоєного правопорушення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook