У Луцьку уродженець Львівщини вкрав два мобільні телефони з магазину "Vodafone" на вулиці Кравчука. Ще один телефон він вкрав з магазину у центрі Луцька. За вчинені крадіжки чоловік проведе за ґратами понад чотири роки. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, – пишуть Волинські новини.

Читайте також: У Луцьку на вулиці з наркотиками у кишенях лежав хлопець

Під час суду встановили, що 18 грудня минулого року раніше судимий обвинувачений, перебуваючи у приміщенні магазину "Vodafone", що на вулиці Кравчука, 32а, викрав два мобільні телефони: "Xiaomi Mi 9 T 6/64 gb Flame Red" та "Xiaomi Mi 9 Life 6/64 gb Aurora Blue". З викраденим майном на суму 13 тисяч 748 гривень він вибіг з магазину.

Окрім того, наступного дня обвинувачений вчинив ще один злочин, вкравши мобільний телефон "Sаmsung SM-A505FZBUSEK (Galaxy А50) 4/64 GB DUAL SIM BLUE" в магазині на вулиці Лесі Українки, 67. Вартість викраденого – 6 тисяч 408 гривень.

Читайте також: У місті на Волині водій скоїв аварію та втік

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та просив суворо його не карати. Суд визнав його винним та призначив покарання у виді чотирьох років та одного місяця позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook