На мажоритарному виборчому окрузі №22 від партії "Голос" балотуватиметься Тарас Шкітер, який у 2013-му активно просував інтеграцію до Євразійського союзу.

8 червня відбувся з'їзд очолюваної Святославом Вакарчуком партії "Голос". Там було завтержено партійний список, а також список кандидатів, які висуватимуться від партії у мажоритарних округах, повідомляє Тиждень.ua.

Читайте також: Сергій Притула піде на парламентські вибори разом із Вакарчуком та "Голосом" (фото, відеозвернення)

У виборчому окрузі №22(Луцьк) за мандат змагатиметься Тарас Шкітер. Зараз він позиціонує себе як один із засновників руху "Свідомі". Ця інформація є на офіційному сайті політсили.

Відомо також, що в 2013-му Тарас Шкітер представляв на Волині політсилу Віктора Медведчука "Украинский выбор" й активно просував тісну інтеграцію з Росією і входження України до Миного союзу.

Відзначимо, що Тараса Шкітер з іншими активістами партії кума Володимира Путіна на Волині організували фальшування збору підписів людей (50 тисяч з кожного району області), про проведення референдуму щодо "правильного" вибору зовнішнього вектора України.

Окрім того, кандидат в народні депутати регулярно виступає на телеканалі Віктора Медведчука 112.ua та NewsOne, який належить партнерам одіозного політика.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook